PLM® – Precisielandbeheer

GPS PLM Wijnker MechanisatieNew Holland biedt een volledig gamma geleidingsoplossingen op maat van uw individuele behoeften. Met een hele reeks correctiesignalen is de modulaire oplossing van New Holland geschikt voor elke machine. Dankzij intuïtieve, gebruiksvriendelijke interfaces kunt u geleiding met vertrouwen gebruiken. De PLM®-software analyseert en plant uw taken op het veld zodat u efficiënter aan landbouw doet. U vermindert het verbruik, wat geld bespaart en het milieu ten goede komt. Het lagere verbruik betekent minder energie-intensieve productie en minder afval en lozing. Een efficiëntere dekking van het land stuwt uw winst de hoogte in en helpt Moeder Natuur een handje.

PLM New Holland

Het verkeer op uw velden regelen

Gebruik vooraf ingestelde geleidingstrajecten om de efficiëntste dekking van elk veld te garanderen, met een minimum aan passages. Bij het maaidorsen bespaart u brandstof en vermindert de CO2-uitstoot, door de garantie dat uw maaibord 100% van de tijd 100% vol is. Bij het sproeien voorkomt u verspillend oversproeien, bespaart u op verbruik en voorkomt u eventuele schadelijke lozingen. Bij het bemesten beperkt u de passages over het veld en bespaart u opnieuw op verbruik. Help uzelf. Help het milieu.

PLM GPS New Holland

Aanbrengen met precisie

Bij het sproeien, bemesten of zaaien gebruikt u geavanceerde IntelliRate™-bediening en Field IQ™-technologie, om het verbruik nauwkeurig te verdelen voor een maximale opbrengst. Gelijkmatig planten en gewassen beschermen garanderen de hoogste opbrengst, maar voorkomen ook dat schadelijke en verspillende overschotten het milieuprofiel van uw landbouwbedrijf aantasten.

DE BODEM RESPECTEREN EN BESCHERMEN

U moet uw bodem goed verzorgen: dit is immers de basis van uw landbouwbedrijf en uw agrarische toekomst. Een beschadigde bodem is een van de belangrijkste factoren die de rendabiliteit en opbrengst van een landbouwbedrijf beïnvloeden. De geavanceerde PLM®-mapping helpt u het verkeer op het veld te regelen, om het gebied waarover wordt gereden en dat lijdt onder productiviteitverlagende verdichting te verkleinen. Bovendien kunnen drainageprogramma’s het potentieel in met water doortrokken zones vrijmaken en marginaal land terug verbouwbaar maken, dankzij efficiënte irrigatie.